Als hypnotherapeut kijk ik met een open blik en zonder oordeel de wereld in, mag ik creatief zijn en ben ik op een warme manier in verbinding met anderen.


Opleidingen
(therapie gerelateerd)

2016 
Trancetherapeut (diploma behaald)
                        TranceArt Academie in Den Haag

2017-2018 
Hypnotherapie & integrale psychosociale therapie (HBO-niv. diploma behaald)
                        Academie Hypnos in Bussum

2018 
Psychosociale en medische basiskennis (PSBK diploma behaald)
                        Academie Hypnos in Bussum

2018 
Masterjaar specialisatie Raja-Yoga
(diploma behaald)
                        Academie Hypnos in Bussum

2018
Specialisatie Prikkelbaar Darm Syndroom
(lopende studie)
BivT in Eindhoven

Over mij

Mijn naam is Margriet Gruiters (1981). Als hypnotherapeut ondersteun ik mensen met uiteenlopende psychosociale vraagstukken. Dit doe ik op een persoonlijke, betrokken en effectieve manier.

Naast mijn praktijk voor hypnotherapie, ben ik werkzaam als beleidsadviseur bij een woningcorporatie. Dit klinkt misschien als een bijzondere combinatie, maar voor mij werkt het goed. Als hypnotherapeut kijk ik met een open blik en zonder oordeel de wereld in, mag ik creatief zijn en ben ik op een warme manier in verbinding met anderen. Als beleidsadviseur ga ik voor daadkracht en efficiëntie. De combinatie van beide beroepen, zorgt voor mij in een stukje evenwicht in wie ik ben en hoe ik mijn leven leid.

Wanneer ik mezelf met een aantal kernwoorden omschrijf, dan kies ik voor: laagdrempelig, positief en met humor. Als therapeut werk ik neutraal, oftewel zonder oordeel. Ik ga uit van een gelijkwaardige cliënt-therapeutrelatie gebaseerd op respect en echtheid. Het mooie van dit vak vind ik dat ik een bijdrage kan leveren aan een stukje verandering. Hier is dan ook niet voor niets dat op mijn site de zin: “Alles is veranderbaar” staat. Dat is immers een van de basisprincipes van hypnotherapie. Ik ben niet het type mens om een ander te vertellen wat hij of zij moet doen. Maar begeleiden naar het vinden van het antwoord, dat lichtpuntje in zichzelf, daar ligt mijn passie.

Ik ben opgeleid als psychosociaal therapeut en hypnotherapeut aan Academie Hypnos. Ik blijf ook na het behalen van mijn diploma bijscholingen en vakcursussen volgen op het gebied van psychosociale therapie. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in dit vakgebied. Daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten. Dit betekent dat ik werk volgens hun ethische beroepscode en gedragsregels.

Wil je kennis maken? Stuur me dan een bericht of bel 06 15123414.

Margriet

lux...Therapie is aangesloten bij:

NBVH

NBHV staat voor Nederlandse Beroepsvereniging voor hypnotherapeuten en is één van de bekendste beroepsverenigingen. lux... Therapie is aangesloten onder nummer: 17023

RBCZ

Register Beroeps-beoefenaren Complementaire Zorgis een koepelorganisatie die beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert. lux...Therapie is aangesloten onder nummer: 180793R.

Vektis/agb-code

Vektis registreert agb-codes waarmee zorgverzekeraars  toetsen of de zorg wordt verleend door gekwalificeerde beroepsbeoefenaars. lux...Therapie heeft praktijkcode: 90/065171 en zorgverlener: 90/105923.

SCAG

lux…Therapie is ingeschreven in het register van de SCAG, de gespecialiseerde geschilleninstantie voor de Complementaire en Alternatieve zorg, onder het nummer 16879.

Hypnotherapie

Een effectieve behandelmethode bij psychische en lichamelijke klachten. Het basisuitgangspunt is dat het onbewuste weet wat goed is voor jou. Het weet dus ook wat jij anders kunt doen, om weer in je kracht te komen.

Privacyverklaring

Aanmelden voor nieuwsbrief

Vul dan je naam en e-mailadres in zodat je akkoord gaat om in de toekomst nieuwsbrieven te ontvangen:

Aanmelden
Contact

Margriet Gruiters
06 15123414
margriet@luxtherapie.nl
www.luxtherapie.nl

Praktijkadres
J. v. Beierenstraat 4, Woudrichem

kvk:     71298215
nbvh:  17023
rbcz:   180793R
scag:  16879