Lichtpuntjes...
Soms zijn ze groot, soms zijn ze klein. Je hoeft ze niet te zoeken. Je kunt ze ook zijn.
- Sukha -

Tijdens het eerste gesprek (de intake) vertel je hoe het met je gaat en wat je momenteel bezig houdt. Wanneer blijkt dat er een klik is en dat je de therapie wilt starten, maken we een behandelplan. Hierin spreken we af aan welke onderwerpen we uit jouw persoonlijke verhaal gaan werken. Zo weet jij waar je aan toe bent.

Voor iedere sessie bespreken we of er op dat moment nog iets anders speelt wat direct aandacht nodig heeft. Zijn die er niet dan werken we aan een van de punten uit je behandelplan en bepalen we samen het doel.

Vrijwel iedere sessie begint met ontspanning, gevolgd door het oproepen van trance. Vanaf dan werk je onder begeleiding naar het sessiedoel toe. De controle over lichaam en geest behoud je zelf. De inhoud van de sessie ook. De manier waarop je je doel bereikt (de therapiemethode) krijg je aangereikt.

Misschien is het nog prettig om te weten dat je trance op verschillende manieren kunt ervaren. Het kan zittend, liggend of terwijl je je verplaatst in de ruimte. Dit laatste kan bijvoorbeeld door briefjes of voorwerpen op verschillende plaatsen in een ruimte te plaatsen. Of door zelf verschillende posities in een ruimte in te nemen.

Na iedere sessie praten we nog na. We bespreken dan je ervaring, het resultaat of (indien nodig) een oefening door voor thuis. Hierna ga je naar huis, maar niet voordat je helder en ontspannen bent.

Meer weten over praktische informatie zoals kosten en locatie? Lees hieronder verder.

Praktische informatie

Kosten

Tarief (prijspeil 2018)
Voor een intakegesprek is de investering € 90,00. Het tarief voor een vervolgsessie is € 80,00. Een sessie duurt maximaal 1,5 uur.

Betalingen
Je factuur betaal je contant na afloop van de sessie of (indien niet mogelijk) binnen 7 dagen per bank.

Declareren vergoedingen
Het is mogelijk om een gedeeltelijke vergoeding vanuit de zorgverzekering te krijgen. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je polis en voorwaarden. Kijk voor een actueel overzicht van de vergoeding van hypnotherapie per verzekeraar op de Zorgwijzer.

Verstrekt  jouw ziektekostenverzekeraar een vergoeding? Dan kun je de factuur doorsturen voor declaratie.

Locatie

Ik werk in één van de behandelkamers van Praktijk voor Osteopathie Van Sas  aan de Jacoba van Beierenstraat 4 in Woudrichem. Wil je een indruk krijgen van de sfeer van de praktijk? Bekijk dan dit korte filmpje.

Een routebeschrijving naar deze praktijk maak je hier.  Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Het is mogelijk een afspraak te maken op maandag- of woensdagavond, of op woensdag- of zaterdagochtend.

Afspraak verzetten of afzeggen
Wil je een afspraak verzetten of afzeggen? Dat kan. Hou er rekening mee dat bij annuleren minder dan 48 uur van tevoren de sessiekosten in rekening worden gebracht.

Hypnotherapie

Een effectieve behandelmethode bij psychische en lichamelijke klachten. Het basisuitgangspunt is dat het onbewuste weet wat goed is voor jou. Het weet dus ook wat jij anders kunt doen, om weer in je kracht te komen.

Privacyverklaring

Aanmelden voor nieuwsbrief

Vul dan je naam en e-mailadres in zodat je akkoord gaat om in de toekomst nieuwsbrieven te ontvangen:

Aanmelden
Contact

Margriet Gruiters
06 15123414
margriet@luxtherapie.nl
www.luxtherapie.nl

Praktijkadres
J. v. Beierenstraat 4, Woudrichem

kvk:     71298215
rbcz:  180793R
nbvh:  17023